most difficult phase of life is not when no one understand you but when you dont understand yourself;)


Dec 29, 2010

Malaysia


assalamualaikum.

you might be fooled my brain,
but you cant fooled my heart!

satinggi-tinggi ucapan tahniah buat skuad negara.cehh tak sia-sia aku sembahyang hajat tadi(aku tipu)and aku tak tengok habis match indonesia-Malaysia tadi sebab bola kan.Bola buat aku tak stabil,percaya tak aku boleh mencarut tigabelas minit tanpa henti kalau pemain feveret aku diasari.ecehh.padahal bukan dia dengar ape yang aku carutkan.bngong!

Tapi aku memang puas hati dengan penjga gol Malaysia.Khairul Fahmi.you are the best laa.. series memang outstanding la dier malam nie.Kiranya dia la yang paling menyerlah malam nie.GOGO Khairul Fahmi.Currently aku rasa sangat bangga malam nie.Even kalah 2-1 malam nie still Malaysia still juara Piala Suzuki AFF kan?haha.

But still ade yang tak boleh terima kekalahan Indonesia.Diaorang tak tahu ke menang kalah tu adat pertandingan.Ada laser ke takde laser ke still kalau dah terer tue terer jugak.Tadi waktu layan facebook jumpe lah macam -macam fanpage kelab harimau Malaysia la.kelab Pasukan Terbaik Malaysia la ape la.yang aku tak tahan ade kelab anti malaysia(malingsia)what the heck hang.Hampa da kalah buat la cara kalah.eww.

Nampak sangat pemikiran tak matang dan cemburu?Tapi kan mak dengan ayah aku sangat lah teruja dengan bola malam nie.Ayah siap beli nugget,wedges and mak siap buat kek semata-mata nak tengok match malam nie.And tiap kali macam nak gol mesti mak aku yang menjerit terlebih.Ayah aku siap buat isyarat jari telunjuk kat mulut suruh mak aku diam.Hmm.. macam-macam.Adik aku pulak dengan selambanye cakap

adik:mak nie menjerit macam mak pulak yang main bola
emak:kamu apa tau pasal bola.
adik:mak nie macam lelaki la.tengok ayah ok je.
emak:ayah kamu mana taw pasal bola.

ape la mak nie.Ayah mestilah taw pasal bola.ayah kan hero!Suara rakyat Malaysia nie sangat kuat okey.Dekat depan umah aku macam dalam 2oo meter ade kedaii mamak and aku dapat dengar dengan jelas ape yang diaorang sorakkan.Goll!so even aku surf internet pon aku taw sape yang menang dan kalah.

ok bye!

Dec 28, 2010

pffft:)


assalamualaikum:)
petang tadi aku tengok cerita detective conan movie dengan abang aku and adik aku.Fine la aku tengok tv dengan diaorang.Time tengah tengok tv tue adik aku asyik cakap 'kakcik dah tengok la cite nie.'Yang abang aku pulak syiokk je tengok.aku pon cakap la'kakak tak tengok lagi cerita nie'.

Then nak dijadikan cerita time tuh dah nak hujan dah nak habis sangat dah cerita nie.Kiranyer macam cerita antara hidup dan mati conan nie abang aku tutop tv.Aku macam..wtf?apehal kau tutop en..pastue dier cakap 'abanglong dah tengok cite nieh'.Homaigoddd.sakit nyer hati aku!Aku dah golek-golek dah depan tv nak nanges dier boleh selamba badak je gelakkan aku and mak aku pon tompang sekaki.err..geramnyer aku!


Ciss.tak guna punya abang!Ohh.abang aku nie pelajar UiTM kuala pilah.Aku nie cukup punya aman lah kalau dier tak ada kat umah macam rumah tu ana yang punya.Haha.Aku ingat kalau dia masuk U mestilah jarang balik boleh la aku jadi anak kesayangan emak tapi haramm..dier tue kalau boleh tiap-tiap minggu nak balik.Citt.

Abang aku nie sekarang banyak cakap ooh..sejak masuk U nie.makcik aku pon cakap abang aku nie sekarang dah pandai bergurau.Well pada aku dier bukan bergurau sebab setiap gurauan dier tue buat aku tersentak.Cehh.kau perli aku.Bengong la dia nie.Tapi aku jeles tengok dier perghh mak aku kalau shopping mesti belikan dier baju ke seluar ke.Fine la dier kate aku banya baju tapi yang aku geram baju dier sume branded.Beratus-ratus okey baju dier.Arghh.

Abanglong even kau tak baca blog aku.Meh aku nak gitaw.Kau takpayah la balik selalu.Tengok sem lepas kau balik selalu kan pointerr kau dah jatuh.Tak pasal-pasal jer.Haha:DLast but not least kau jangan lah kedekut sangat ape salahnya kasik aku pinjam kad maybank kau:D Aku tengah pokai niehh.


Dec 23, 2010

last few days?

assalamualaikum.


dah lama aku biarkan blog nie menyepi.Amacam ade tak yang tertunggu-tunggu aku?ohh.Mestilah tak ada(bernada sedih disitu)nak kata aku tak online memang bohong.Hari-hari aku online tapi tak larat and tak ada mood nak menaip.kenapa?entah aku sendiri pon tak terjawab.

Hari selasa aku pergi kelas tambahan addmath dengan cikgu Rozita and bebudak lain.Aku rasa aku lah manusia paling bodoh kat abad nie=='Aku ambil masa masa yang banyak untuk jawab soalan. Kata pun cuti mana otak nak gerak kan.hee:) Cokgu kasik taw aku sebenarnya boleh buat addmath tue kalau aku betol-betol rajen.Tang tue memang susah la.loqlaq kan aku nie:)


meet my baby puteyh hakim

hari nie bawak putih jumpa veterinar sebab putih dah macam tak betol je aku tengok.Jalan-jalan langgar dinding langgar pintu(tak aku bohong).Actually putih ni tibe-tibe je mate dier yang kaler hitam tue hilang tinggal yang kaler putih tu jer.Aku dah risau.Pandang dier je aku nak nanges. Sedihh wokk tengok kucing kesayangan sakitt dan menderita.Ecehh sebenarnya aku takut dipersalahkan sebab aku nie suka sental mata putih nie kalo ade taik mata.so aku ingat aku la yang mengakibatkan putih nie buta*kononnya.

Rupa-rupanya teh nie tak pape.Cuma demam and tahap kepanasan badan dah sampai kepala.hmm lebeh kurang macam tu lah explanation dokter.Dokter kasik ubat and emak dengan tak sengajanyer telah TERbuang ubat putihh.Err..melayang empatpuloh hinggit.Cittt..kesian putih.Putih walau sejuling mana pun teteyh kakak tetap sayang kat teyh<3


Jap..aku nak pergi selimutkan putih.Dari tadi asyik bersin aje.

Dec 15, 2010



currently i dedicated this song to him..who?the one that i wrote his name in my diary for 265 days!i was posting this post at 4.41 a.m.and gosh its totally miserable right now! minhae.

Dec 13, 2010

tujuh hari mencari cinta

one of my favourite picture:)


assalamualaikum:)


heyy pretty!ladies and gentleman.Hajat aku nak menyepi macam zackzukhairi tak menjadi lah.Aku tak boleh nak kawal nafsu nak menaip walaupun aku sendiri tak tahu nak tulis ape sampai sekarang.Aku bercita-cita nak buat entri yang berkuaiti.Tapi harammm.



perempuan tujuhharimencaricinta

Ooohh.Tadi aku usha-usha blog sekali ternampak blog tujuhharimencaricinta.Sumpah lelaki nie sweet.Ya Allah ikhlasnya lelaki nie nak jumpe perempuan tue.Bertuah nya perempuan tue.Jeles nya aku dengan perempuan tue.Tapi sayangnya lelaki tue masih tak jumpa perempuan tue

Maybe nie lah yang orang kata cinta pandang pertama kot?HAHA! Okey,lelaki tue time tue tengah makan kat area shah alam kot then dier snap gamba guna camera.Sekali tersnap gambar perempuan tuh.Tapi sayangnya dekat depan perempuan tue ade lelki pakai baju melayu warna hijau maybe..erm..erm..aku tersentuh!eceyhh.

Pastu lelaki nie pon buat lah blog tujuhharimencaricinta nie.So dalam tempoh tujuh hari tue ramai sangat rakyat Malaysia yang tolong carikan perempuan tue.Doesn't it sound sweet? Cuba korang bayangkan lelaki nie dapat feedback yang sangat baik dari rakan-rakan dier kat facebook sampai sepanjang tempoh pencarian 7 hari tue diorang letak profile picture gamabr perempuan tu.Lu ade berani buat camtu

Then aku bace older post lelaki tue then ade orang siap nak letak gambar perempuan tue dekat cafe KLCC lagi tapi lelaki tu kata tak payah...And ade jugak yang bertanya kat orang ramai pasal nie..and bloggers-bloggers pon siap update entry lagii..kalau try search kat google ramai gila kot yang update entry pasal tujuhharimencaricinta nie.Tapi sayangnya masih belum berjumpa sampai la saat nie.

Tapi still kalau ada jodoh tu tak kan kemana kan[ehh aku cakap macam orang umor 46 tahun]HAHA.but brader lu mmg best lahh:) Best of luck fromm me..

playful kiss

assalamualaikum.

currently when i was writing this entry i was watching playful kiss.One of the famous korean drama i guess.hee..And i cannot help my self from saying thie

'i hope this kind of life really exist'

then i think.Nop life cant be that sweet huh?And i guess that my emotion is not stable now.Gosh what happens to me now! ENOUGH!

Korean drama makes me feel erm erm....

Dec 12, 2010

teeheehee

baru ingat nak bersendiri dan menghilangkan diri dari dunia blogging.tapi hajat aku tak kesampaian lah.haha.ehh baru aku perasan yang Hamzah Ian pernah komen blog aku.Ohh actually aku tak kenal pon orang tue. Then tadi aku bukak blog cik epal and nampak link Hamzah Ian nie.Ohh..gile jakun kau afiqah.But tarikan blog Hamzah Ian nie adelah sebab dier lucah no i mean sangat-sangat lucah.Selamber je dier.but thumbs up tok blog dier! best!!

Ehh nie update nie just nak gitaw yang plan kite warga ST4e untuk re-piknik tue jadi okeyhh.Ape yang korang perlu bawa?Bawak lah makanan ke snack ke hape ke..Tapi kalau ade yang nak support KFC satu barrel pon ape salahnyer kan..Eh jadi tau.Tolonglah jadikk.Asyik buat plan x jadik je:)

date:18 dicember 2010
venue:taman tasik TITIWANGSA
time:11.00 a.m


so long guys :)

Dec 10, 2010

pssssttt

aku rindu nak baca zackzukhairi punya blog!
mana la dia menghilang.Adek aku pon bising
kenapa dia tak update blog. :'(


aku rase aku pon nak menghilangkan diri lah.
bukan nak tiru zack zukhairi.tapi..ermm..ermm.
dah la.selamat tinggal bloggers i love you


p/s:amira faqihah saye rindu awak sangat-sangat.

assalamualaikum:)


Just now i feel like sign up for tumblr..but i think i love my blog and i know that this blog love me and dont want me to devide my love for another blog.Yeah..yeahh.. dont worry baby i've alreadyy sign up for it.Then i regret.



Currently i dont want to talk about tumblr i want to talk about me.Yeah this blog is about me baby not you.i repeat NOT YOU.It only 21 days before 2011.So nervous mehh..Frankly speaking i wish that that time never come or can i just skip it?Now i wish that DOREMON does exist so he can stop the time and bla bla bla...

But 2011 will be not that bad because im form five.I hope that all the teachers realized that they had 'menganaktirikan' 4 Aman.Come on you didnt get anything from the B's.HAHA.whatever. Heyy guys did you believe that i 've already buy everything.Yeahhh..school bags, books ,stationerys,shoes,uniforms and blaa blaa blaa..Doesnt it sound to earlyy?

Last but not least.To all student faster and buy all the things you needed because now got a SALE!especially at JUSCO.hurry up dont miss the chance!dahhh..bubye


p/s:i think i had fall in love with one blog.Imean blog not the bloggers:)

Dec 9, 2010

keseronokan berblogging part 1


images by Mr.K

kenapa blog aku nie sunyi sepi.kenapa blog aku tak secantik blog orang lain.
sumpahh aku jelous.Tapi aku sendiri pon tak tahu macam mane nak ceriakan
blog nie.Sedeh kan.Aisehh..tapi aku tak kisah dengan semua tu.Yee aku tak kisah.

Tapi iu sebab kedua.Sebab utama aku biarkan blog nie simple tanpa sebarang gadjetmy social network and lain-lain because aku sukakan sesuatu yang simpe.tak serabutotak aku tengok.[walaupun aku jeles dengan mereka yang berbelog lawa]

Tapi pade aku gadjet berlambak sure akan melembabkan page tue.Sumpah aku tak suke.Nanti tak pasal-pasal sume bende terstuck.Yelah..lappy aku tak secanggih korang kan..Tapi argghh..persetankan semua itu..peduli ape aku blog aku tak cantik.blog aku.HAHA.

Sejak aku dah tak active facebook nie.Update blog macam satu kemestian pulak.And aku dah rajin sikit blog walking.(rajin sikit ok)OOhh aku jumpa macam macam blog best.Yang kelakar yang serius yang tak abes-aes mengumpat wanita.HAHA..Dont worry I dont mind.And guess what blogging nie aku macam-macam ilmu yang aku tak pernah tau.Its a good beginning right?

Lagi-lagi yang seronoknya blogging nie aku dapat tengok macam-macam pendapat.Yang aku tak pernah aspect pon ade.Dulu perception aku kat bloggers mesti boring,annoying tanpa aku sedar yang aku pon bloggers jugak.HAHA.Kan sekarnag tengah kecoh pasal freemason and illumination tue en..Alaa yang justin bieber dengan Lady Gaga tue.Err,,mule-mule aku percaya
lah jugak en.Yelah bodoh-bodoh en.Tapi bila bace blog Mr.K nie ohh..Baru aku taw pasal bende-bende nie.Seronok jugak kan?

Kesimpulannya jangan buat kesimpulan keatas sesuatu tanpa mengenalinya. macam kata orang tua-tua tak kenal maka tak cinta :)

Dec 6, 2010

macam-macam hal

tadi afiqah dengan ciknenel pergi bintang.fuyoo..and kitorang jalan kaki je pon.
tak payah susah-susah naik roket soyuz tu haa:) no no no..pasaraya bintang lah.
kitorang nak beli topup maxis tigapuloh ringgit.perghh banyak tue.sebab nyer tadi
abanglong mesej cakap ayah suruh topupkan sebab ayah ade masalah dekat balai
polis.die suruh mesej kat nombor baru maxis.

Aku bile bace mesej tu dah rasa pelek.Sepanjang hidup aku la,,ayah tak pernah taip mesej ok.dier prefer call.lagi-lagi naktulis mesej yang panjang cam tuh. puan emak dah bising pergi la belikan top untuk encikayah tue.dier tengah kesusahan.HAHA and guess what aku pon beli la then topupkan kt nombor baru lahabau tu..tibe-tiba mak aku call ayah kat nombor digi dan tanya lah apemasalah ayah kat balai en tibe-tibe encik ayah jadi blur'ape yang emak cakapkan ni'puan emak lagi la..dier pon cite la tibe tibe encik ayah kate'tulah emak tak baca surat khabar'
aku yang dengar tue fikir ape kene mengene en..pastu 'ayah cakap kan dah banyak jadik kes
macam ni'HAHA kesian betolla..tigapuloh hinngit tuh..kalo topup aku pon ade fekdahnyer.

Puan emak just cakap hikmah di maal hijrah.Jangan mudah terpedaya dengan mesej-mesej palsu.ehh..korang berjaga-jaga ukehh:)

salam maal hijrah

assalamualaikum:)

'hijrah itu pengorbanan'
'hijrah itu persaudaraan'
'hijrah memupuk perpaduan'

salam maal hijrah buat seluruh umat islam.semoga maal hijrah nie
akan membawa perubahan dan permulaan yang baik terhadap diri
aku sendiri,dan yang lain-lain.macam amira faqiha cakap,kembali ke fitrahnya.

apa azam tahun baru afiqah?

  • nak jadi hamba Allahyang lebih taat
  • nak jadi anak yang cemerlang gemilang dan bermergelapan
  • nak score addmaths
  • nak belajar dengan sangat bersungguh-sungguh
  • tak nak mencarut dan mengarut dahh..
tapi semua ni azam lama yang dikumpulkan dan tak pernah direalisasikan.
Ade satu hari tu aku sembang dengan puan emak pasal azam..

cik anak:mak..mak taw ape azam orang yang tak pernah tercapai
puan emak:banyak sangat
cik anak:yang mustahil adik nak dapat laa..
puan emak:kamu nak putih kan.
cik anak:wahh..hebat gilerr emak.mana mak taw?

HAHA!dalam adik beradik akulah yang paling hitam ketuam.so tiap-tiap tahun
aku berazam nak putih,,tapi tak pernah tercapai.HAHA.bengong betol azam tuh.

korang macam mane?apa azam korang?

Dec 5, 2010

ehh aku rase nak buat tagged fatinn:)

mesti korang tertanya-tanya kenapa afiqah buat tagged nie.sebabnya saye jeles tengok mereka yang tinggal kat asrama:( yeee saye jeles.kenape? hee:) and fatin kate tagged nie untuk mereka yang da pindah sekolah..eh saye la tue:)anggap je la yang rumah saye tu asrama:)


name dorm anda---> bilik anak dara:)
name kwn sebelah katil anda---> kakchik nur fitrah
anda suke katil atas atau bawah---> katil bawah saiz king
suke stay up ta---> sangat suke
stay up buat ape--->online fb
ape yg anda suke tentang hostel anda---> act rumah:) sbb bnyak makanan.tv besar.lappy disisi.
pernah buat keje jahat ta---> setiap hari
ape keje jahat tu---> nak taw ke? x terucap HAHA
anda suke senior---> saye super senior
anda suke junior---> nop and never
anda suke duduk dorm sendri atau merayau ke dorm org lain---> xtaw nak merayau umah sape pon.sob sob
anda pernah dibuli---> yee dengan abg sendiri
ape yg anda tak suke tentang asrama anda---> kene bebel ngan emak,kene basuh pinggan
dlm semingu bape kali col mak ayh---> ta maen la call2 nie.wa ckp straight jer:)
tmpt kegemaran awk di hostel---> my bedroom ofcourse
pena jumpe hantu kat ostel---> tidak
anda nk teroskan duduk di asrama skrg---> nie la asrama ku seumur hiduup:)

re-piknik


assalamualaikum:)

eh title tue re-piknik:)

you ollz..mood gedik sikit malam niew:)
grrr.post nie special for ex 3 rajin 09
kot:) xkesa la!ehh piknik nie lebey kurang
macam reunion kott! macam! ok macam:)

err..ntala.korang ade suggestion? nak wat kat mane?
nak makan ape? nak minum ape? nak pakai ape?

ini cadangan je la! cadangan!

tarikh:18 december 2010
masa: 11.00 pagi -3.30 petang
tema:black and white:) grrr:D
makan:pizza hut [order je kat sane]
tempat:taman tasik titiwangsa/taman tasik permaisuri

give me feedback.love-afiqa

Dec 4, 2010

imissmyfb

guess what.i miss my facebook very much.I miss to see the notification.I miss to see the message from iluvislam.I miss to catch an update from my friend.I want to see their picture.HAHA=='
reactivate my account back?NO WAY man.


WHY?I dont really know actually.Maybe it is causes by my ego.It just..no no im just a little bit worried what if people say when i reactivate my accounte after deactivated it just for a days.
People will say 'elleh.budak nie cakap je lebeh'. and so now i need to control my nafsu serakah..eh no no nafsu for facebook-ing.

Currently im using my father facebook account or my mother facebook account to catch up and to stay up to date.HAha:) And frankly now i feel like playing cafe world and farmville.silly huh? grrr..
facebook phenomenon=='

Dec 3, 2010

facebook=='


i want to announce that i had succesfully deactivated my account!
THANK YOU! anything just buzz me at thiss blog.ILOVEYOU

cuti-cuti


gambar ini tiada kena mengena dgn posting :)


assalamualaikum;)

facebook?percaya tak kalau aku kata aku nak delete facebook?
kakcik asyik mempersoalkan boleh ke kakak delete bende alah tu.
boleh ke kakak hidup tanpa benda alah tue.hehe==' kureng punyer budak
InshaAllah.kenapa aku nak delete benda alah tu?actually tak taw motif
sebenar.sejak jadik budak harian nie aku jadi makin rajin.rajin untuk online.
belajar ntah kemana,sekolah ntah kemana.lagipon tahun depan aku kan nak
SPM.so aku harap pengorbanan aku nie berbaloi.tapi serius facebook buat
aku lalai.Then aku pon mintak la opinion orang ramai,then mereka cakap
buat la yanhg terbaik untuk diri kita sendiri.thanx to korang for the opinion.


And aku nekad untuk delete jugak facebook tue.bubye facebook,bubye facebook
members.malas dah nak pikir.Mak aku selalu bising.ehh kamu nanti bole ke cari orang yang kamu kutukdalam facebook tue tok minta maaf.'kamu ta rase mcm kamu tue stalker ke'
haha. the truth isaku memang stalker pon==' haha.enough about facebook.


eheh..tadi en aku masak ayam goreng.and for the first time aku rase yang aku berjaya menggoreng ayam dengan jayanya.kenapa?sebab biasanya kalau aku menggoreng nie
mule-mule je semangat then akhor sekali bila minyak tue dah meletup aku pon meletus
larii masuk bilik.takutt.haha.then ayah,emak atau abg aku la yang sambung. Aku belajar
masak beberapa benda sepanjang cuti nie. antaranya,kek coklet hitam basah kukus, kuih suci dalam debu==',and lempeng pisang.terer en:) ehh dah la. continue kemudian :)

Nov 26, 2010

assalamualaikum:) awk!awk terase hti dgn sye ke?sye ade buat salah dekat awak ke?sye ade saketkan hati awakke? kalau ade, saye mintak maaf awk! sungguh saye minta maaf!

Nov 24, 2010

eh eh:)


Ya Allah,buangkanlah segala perasaan iri dan dengki ini
Ya Allah,bantulah hambamuu ini ya Allah,ya Allah ya Rahman ya
Rahim Ya Fattah Ya rabbal alaminn.

assalamualaikum:)

alhamdulillah:)tahun depan insyaallah xpayah pakai baju putih tudung putih
and kain biru dah.Tahun depan pakai baju kuning,tudung kuning and kain cokelat
hee~~yee..aku gembira la jugak.Pengawas Pusat Sumber SMK Alam Damai.
Aku betul-betul memerlukan jawatan untuk markah koko tahun depan.Ermin dan
Seby pon dapat jadi PPSS jugak.Well sebab lain aku nak jadi pengawas perpustakaan
nie sebab pusat sumber sekolah nie memang best.sejuk ade tempat for personal
study.==;unfortunately takde buku.HAHA.tapi Alhamdulillah tadi PPS pergi check
stock buku.banyak jugak la.1125 buah sumbangan.Enough kot for permulaan.


Alhamdulillah lagi..kedudukan dalam kelas.dapat no3.Tapi sumpa its not a good achievement.
kalau aku kat saujana mesti 3 dari belakang.=='HAHA.Tapi ini merupakan pencapaian
terBERSIH aku.Aku nak tngok keupayaan sebenar aku.Aku tak MENIRU pon dalam periksa
even org bagi aku tiru pon.aku tak tiru.Hehe:) And the result no 3 with all my effort.tak sia sia
aku stay-up and stay back kat sekolah:)

Nov 11, 2010

after exam


♥hey peeps:)exam is over and now im FREE.yeah im free:)free from the text book.free from exercise.free to do anything in the class.but OMA totally bored.most of my classmate didn't come to school.watafak i think its better to have a normal pnp because i will be crazy because of the activities.what kind of activities?NOTHING!okay i didn't do anything.anything lol! today was a bad day for me==' seby and me played the monopoly deal card and from three games i didn't win.she called me looser. watafak. even on the fourth games me,seby,leena,hanem,ermin and ikhwan played and for the first time i didnt lose.act i beg ikhwan to give me the winning HAHA:) ikmal suck:) he always shout 'kalah lagi' ohh. lucky im in a good mood:)yeah im playing bau seremban monopoly uno and im a looser:)♥♥♥♥

Nov 10, 2010

fare well



sekejap jer dah hujung tahun.baru semalam aku rasa yang aku tinggalkan smk seri saujana.
baru semalam aku dengar tangisan kawan-kawan aku.baru semalam rasanyer aku daftar kat smk alam damai.cepat kan masa berlalu.pejam celik pejam celik da hujung tahun.final exam pon dah habis.kelas pon da berkurangan dari 16 orang tinggal 15 orang jer.ehh.aku rasa aku dah tua. aku still rasa lagi perasaan pegang slip pmr.teringat lagi penjaga periksa pmr.dan tak sangka lagi sebulan setengah akan masuk tahun baru.2011 weyy.SPM laa..tak boleh nak maen-maen dah. kene struggle afiqah:) so many things happen in short time.fare well memories of 2010:)

Nov 9, 2010

english essay


I remember the first words came from your mouth.'Are you Afiqah?'HAHA the words looks funny but i knock my head and said 'yeah I'm Afiqah.you?'Then you introduce yourself 'Im I ''Im one of your mom friends.I mean son'.'Oooo..excuse me,i have to go'I said arrogantly,Then I leaved him and went to the bus.It was eleven years ago,when i was five years old'

We never talk to each other except for an important thing.My mom told me that I said to his mom'is that the girl with the pink bag'Then I realized I'm the one with the pink bag and you want to know more about me.Currently Im not interested with you that time.You always say 'hi' to me and asking am i right,are you ok.I feel that im the precious one for you.

And last few days,I dreamed about you.You said you missed meand when i woke up from long sleep,I feel empty.You always came to my mind staring and watching me.i wonder what kind of feeling this is.It disturbed me.It disturbed my physical and mental activity.I spent the whole days thinking about you and thinking about the past.Thinking about you make me feel weak.I dont have an appetite to eat i feel alne and to make it worst i dont even had an energy to do homeworks or any activities.I,why do you keep disturbing me?can anybody answered it?

One fine evening,me and my cousin sat on a cradle.We started to have a chat about personal stuff.She asked me about my first crush.=='And someone crushed on my mind and that is you.It make me flashedback all the memories.I thinked and smiled.O told my cousin about a boy that had stole his cousin heart.I remembered when I am in the primary school,we doesn't sat in the same class from standard one until standard four.But in standard five,YESS we was placed in the same class.I felt like over the moon.I was so happy,but he seem to ignored me.He had so many friends and he was damn famous.But still I adored him.The most precious moments with you is when my birthday on september,you came right beside me and with a charming voice you said 'Happy birthday Afiqah''May ALLAH bless you' then he walked and left me.I still rememberd the smell of your peefumess.=='And when i had a fever you asked my friend about me,about my condition,am i got a bad fever.My friends told me everything.I was touched.

Last few days i dreamed about you.And now i know why i dream anout you.After for years I didnt meet you,In the fourth Syawal,in my cousi wedding ceremony,I was so suprised when i saw you looking at me and smiling.Am i dreaming?I rubbed my eyes.I slapped my cheeks and it hurts,Thats mean that you are a reality.Maybe god knows how I miss you.He sent you to me. You didnt change much..still the same like my old I.Except that you are taller and handsome.
HAHA:) and more matured too.I t feels awkward to have a chat with you.You didnt talk much, You only say thank you,bye,see you again.Only three words came from your mouth,but it doesnt matter:)

Dear I,knowing you make my life colourful.Knowing you make me cry,make me smile and make me annoyed.If you read this,heyyy man i like you till the end:) You're my first crush. Thanks for everything:) I hope one day you will be mine:)



currently this is my favourite essay i ever wrote:) its up to you to believe it or not:)
even Pn Norlida give good and keep up the good works for this essay:)

Nov 5, 2010

hipokrit(!)


gambar: mrgoogle:)

hipokrit tue ape?sape yg selalu hipokrit?orang hipokrit tue jahat ke?
perlu ke hipokrit dalam kehidupan? contoh hipokrit?

hipokrit adalah munafik atau orang yang suka mendustakan!
tapi pd pandangan aku,hipokrit nie sngat penting! maybe ramai
orang kate just be yourself..believe yourself..tapi untuk aku tunjukkan
diri aku yang sebenar aku tak berani! yeahh! noorafiqahmohd yaacob
adelah manusia yang hipokritt! tapi aku tau bukan aku sorang je yang hipokrit kat
muke bumi nie..im not pretending! i just want to be perfect in others eye!





menipu la kalau seseorang tue x pernah hipokrit!
contohnye la kan..contohh bile couple.. pasangan tu mestilah
nak sempurna di mata pasangan masing-masing kan! seorang anak
mestilah nak nampak baik depan mak bapak kan..seorang sahabat
terpaksa hipokrit untuk menjaga hati sahabatnya..yeahh itu terjadi dekat
diri aku sendirii..pade aku orang yang hipokrit nie tak jahat[saipe nak kate
diri sendiri jahat kan]tapi itu pade pandangan aku..tapi itu semua karma
dalam kehidupan nie..






kesimpulannya renung-renungkan..dan selamat beramal:)


Oct 12, 2010

lol

I love you not only for what you are, but for what I am when I am with you. I love you not only for what you have made of yourself, but for what you are making of me. I love you for the part of me that you bring out.

saye rinduu st4e saye:)



anda anda sekalian x rinduu dekat cik afiqah
yang comel nie keww?x rinduu cik afiqah
gelak kuat kuat keww? alaaa..cakap la anda rindu
sayee:) sebab sye rinduu anda sangat-sangat!


http://kamianakcikguazhar.blogspot.com/

weyhh!npe ta update blogg:(kte just ckp kat shoutmix tue je kan
rindulaa..kelaka bile bce balek bende alah tue:)sye rindduu..
rinduu sngat sngat! da lame ta jumpe azla,tenin,syafika,eyra:)
rinduu sngat!bile nk jumpe nie??

special wish for all st4e

:) iloveyou
:)imissyou
:)ineedyou




Oct 9, 2010

friday



x habes-habes lagi noor afiqa?
yee mmg ta habes habes..
dan x akn habis dalam mase terdekat:(

friday:(
i taught it will be one of the best day this year,
but it seems to be something that i'll never forget!
NEVER i mean it!

ahaha:) once you ask me.still angry?
yeah and HELL im angry!
sorry:( and yeah when im angry
they said that im too emotional:)

hey come and sat on my shoes!
you will know the feelings:(
a feelings like somebody betrayed you!
WTFUCK?seriously im exhausted with
all this thing.it had been twice
i repeated TWICE laa bengong:(

why dont you keep you mouth shut
and stop talking for a while!
why dont you flashback what you have
done.stop acting like a DIVA.
you know life is just like a tyre
once you;re up and once you're down!
but i believe that when the tyre goes down
there will be a shit on it surface:(

currently i had wrote this on my diary
but nobody will read it and nobody will
know my feelings! and now served you right!
and please stop asking me. still angry?
because im not a mad people that had no
feelings:(

forgiving is easy for me but forgetting?
its hard baby! ITS HARD:(


Sep 28, 2010

emotional posting :'(

you asked me whose life is more important
yours or mine,i answered mine
you get angry and left me without knowing
that you is my life;)

assalamualaikum:)
dah dua hari arwah syazwan tinggalkan kami,
and tadi parents die dtg kelas,aku nmpak mate
parents dier berkace-kace;(tapi parent dia
sngat tabah kan!


pemergian arwah ajar aku something,
kite kene hargai seseorang tue sebelom
dier pergi tinggalkan kita,aku takott
amal aku ta cukop lagi,,tapi ajal maut di
tangan allah kan=='

may you rest in peace :)

Sep 26, 2010

lost

ya Allah.kau berikan lah aku kekuatan:(

al-fatihah buat arwah muhamad syazwan
yg telah pergi pada 26 september 2010

may Allah bless him and may arwah rest in peace:(

yeah until now i still hope today was a nightmare,deja-vu
dream,joking or anything.seriously i cant face the fact yet!
and you're the first friend who left me:(and now i feel empty!

dear syazwan:( sorry for everything! sorry if i had hurts your
feeling! may this relation will continue until akhirat:)


telah tiba saat waktu kaw tinggalkn kami

kerana takdir yang maha esa telah menetapkan
sedih rasanya hati ini bila mengenangkan
kau sahabatku kau teman sejati..:'(

Aug 14, 2010

rinduu


Ya Allah rahmatilah sahabat-sahabatku dunia dan akhirat!

assalamualaikum:)

HAPPY FASTING & YA AHLAN WASAHLAN RAMADHAN
and SELAMAT BERPUASA!

imiss my ST4e so damn much!
argghh:) ineed to take a tissue:'(
hmm..ble la bole bebuke same2 lagi
kan! aww..rindu sangat!
korang rindu aku tak? :)


to all muslims! pose jangan tak pose..
teraweh jangan lupe:) may ALLAH
bless us for this ramadhan :)

Aug 6, 2010

special posting for BELANTARA

♥marching team


custom made banner by me:)




the athlete:)


hari sukan SMK ALAM DAMAI 2010!

to all belantara members! seriously im proud of you!
especially to the marching team! to the athlete:)
to all the teachers! yeah im proud of you:)
even we are at the third place! well it is better right!
thank you for the co-operation!wee~~ i love you la:)
and yeah! the banner is pretty right

THANKYOU


Jul 13, 2010

mood status


frusturated:(
its now 11.27 p.m
grr..study getting miserable horrible
im lost la:( H E L P M E ! !

Jul 10, 2010

last week:)

okay! last week mnggu akademik,pelancaran bulan membaca
n bulan penghayatan islam!there's lot activities!

tapi dalam bnyak2 tue! explorace la pling ok kot~
grr..yeah my team lose! congrats tue group janda bergetah
from 4B! yeah! 1st section test air sameade acid or alkali!
2nd test bwk air atas kertas mahjong! agak ta masok akal!
trick and cheat is l i f e :)
3rd test buat food chain dkt dewan terbuke! yeah plajaran darjah 6 kan?
ntah! bole la ular makan katak,katak makn burger:)
4rd section kat padang baling dart kat belon! perghh! iqky mmg ta bule pakai!
ahaha:)rabun! thanx tue atqh! and first time nmpk mke cikgu faizal so excited!
grrr:)5th section! perpustakaan! jigsaw puzzle!susa?not really la! ok la! mke berpeluh
peluh lari! grr..:D its fun! pastue ade la soklan yg ok la! drjh 6 jgk kot(!)
6th section! pling best kot! buat icecream malaysia gune tngn!
ahaha:)bygkan nk keraskan gne tgn! excited kot nk buat bnde nie!
simple difussion kot!:)and 7th section yg buat bdk2 4A geram!
kne buat jet kertas! kitorang mne la reti buat bnde2 camtue!
and we lost the game!but seriusly its f u n :)
thanx cekgu!




Jul 3, 2010

fakta yang menyakitkan!

duhai sahabat dengarkanlah bicara hati ku ini!
teruskanlah perjuangn hingga ke titisan
darah yang terakhir...

aku nak cerita satu fakta yang tak pernah aku kongsikan dengn sesiape!
yeye!hari2 akuonline facebook hari-hari hati aku sakit! sakit dngn org yg
cakap x pernah nak pikir perasaan org! hari-hari fikir apela naseb aku
nie! saket taw tak saket:'(kalo boleh aku nk delete diorang!tapi aku tak
sanggop aku x berani!sebab diorang masa silam aku!sbab diorang kwn
aku! ahaha:)gelak la! tapi nie la sebenarnye! Ya Allah kuat kan la hati aku!
kalo bole aku nak keluarkan semua kenangan aku and simpan dalam kotak
letak bawah katil! tapi sayangnya nama mereka da terpahat kat hati aku!
tapi aku sentiase doakn yang terbaek utk mereka:(yee nie semua salah aku!
terburu buat keputusan! selfish you deserved it back ahaha:) tapi im sorry
to you! may allah bless us! may allah protect us:) iloveyou and its true!

i wish i could see the silver lining on the cloud!

Jul 2, 2010

hari bicare akademik smkad'10♥





because of you i never stay to far from the sidewalk


asalamualikum n hye!
2|7|10
hari bicara akademik for the first time for smk alam damai!
wee~~when i enter the hall the first word came out from me
is wow the banner is beutiful:)awesome!gojes la! eh over la!

4A first parent is leena moms! and then durani moms and then
ermin moms and then my MOM! oh gi=osh! hee~~i got no5 and
my addmath is ****! ahaha:) then my mom start a conversation
like this:)

mom:hye cikgu mengajr ape?
miss wong: i ajar addmath!
mom:owh!knpe addmath ank sye nie terok giler!
miss wong:actually dier tak buat bnyak latihan!

**************5minutes then*****************

misswong:i suggest dier wat gropu study with ermin n seby:)
mom:ok! dier nie pemalas sikit! berangan je taw!
misswong:no la dier baek dalam kelas
[ececee hee~~]

********and then FINISH********************

my mom go and see pn esaah my principle and her old friend!
she hug pn esaah! and they start to chat! i think that my mom really
forget me! i do think so! then my classmate said!
"habesla ko fieqa mak ko dah jumpe pengetue"
hee~~nottting happen k! acap ask me if i ever told my mom
a story bout him! ahaha:)goy la u! ahaha:)and my mom said that
she knoe everuthing bout him(acap) because my pengetua told her!
oh gosh!then came home! my mom tell me..

mom:x de la terok sngt classmate kamu!
me:ma x kenal diorang
mom:kawan lelaki kamu yg sorang tue nmpak baek je
me:oww! i no ALI la!
mom:hmm...cam bek je budak tue!
me:no comment

END!

p/s:eh ali jgn perasan!acap good luck tok tempoh percubaan ko!

truly:noorafieqah


Jun 29, 2010

kenape la korang nie dayus sangat!


assalamualaikum:)

erghh,,title kontroversi kot:)

dah nak masok 6 bulan dah dok smk alam damai nie..
tapi prestasi x lah baek mne:)
ermmm.. dapat no 5 je:'(sumpa sangat sedeh
marah benci! not to me but to somebody else!

kengkadang untok mencapai kejayaan kite
perlu membunoh kengkawan baek kite sendiri..
ishh..terok betol..mintak maap aku bukan jenis
yang macam tue even aku cam teett**
tapi aku xkna khianati kengkawan aku insyaallah:)

kelas agame hari nie! Ya Allah naseb bek x menitik air mate
aku dalam kelas tadi! ahaha:) padan muke korang kne tengking
ngan ustzah:)mmg da x de hati kot..bole plk buat bising lagi
lepass tue..da la ustzh bce kn ayat quran tamau dengar..
weyy..da la korang x reti bce quran bising pulak tue..

erghh..and yg mamat tue..korang memnag dayus:)
why?korang nie nme je lelaki! korang tau kan bnde tue
salah npe x pernah nk tego kengkawan korang!
pikir a ckit hati n perasaan ustzzh tue..hish da la
anoyying! kte budak skola agame mne pergi
agme korang! memealukan do..

and 4a! len kali bce doa bce la leklok! nie bce cam nk
bce jampi!da la blaja x pernah serius..bce doa main2!
mne la nk success! kte orng islam! tak malu ke kat leena tue?
kte da tunjuk teladan yg x bek kt dier..camne la kte nk
menarek org len jd sesare kite..

aku ni pon bukannye bek sngat! tapi aku cbe tok berubah!
tapi aku minx tolong la serius time blaja! especially ko
acap! suro pinda x mau! suro masok klas sbelah x mau!
weyy baii..org len nk belajar la ko x phm ke? ko x nk blaja suda
tapi tolong la jgn seret org yg nk blaja skali..

truely:)noorafiqah

Jun 26, 2010

status:empty my heart had break into pieces
mood:dark as the out sky

Jun 15, 2010

mengenang kembali:) [2]

aisyah atiqah
kak long:)hee,,my novels library! my teddy! my sister!
my ear,my eye,my mouth when my heart speak but my mouth
wont speak:(imiss you la! you la my pakar motivasi! jasamu
dikenang! i'll remember we watch korean stories after pmr n
we ponteng skola after 10! ahaha:)

nurfazilah
mek! ingat lagi taon lpas slalu dtg melepak kat dorm4!
gelak sesame! makan sesame! stay up sesame! qiam sesame!
rindu sume tue! fazilah nk dngar awak gelak cam kuda ahaha:DD

nur syaiirah:)
syai! thanx for everything! thanx sbb keneng2kan aku ngn ***** dulu!
ahaha:) thanx 4 hearing my problems! thanx kasik pinjam bedak n
telekung! thanx sbb menceriakan hidup aku! but really thanx sbb x
pernh lpekn aku! n slalu 3G ngn aku! ilove you laa!!

izzati nadiah
kte x rapat sngat kan! ahaha:)but thanx coz letting me borrow your
phone tue speak with lea! thnx for being s memories to me!
thanx foer being a friend to me! thanx for being yourself! thanx la
kawan! imy!

azla aziera!
ahaha:) x taw ape cite ko skrng! budak cheer PW? ahaha:))
macam2 jadik kan taon lepas! histeria,,gadoh la,,ape la!
back stabbers! ahaha:) thanx sbb waktu f1 slalu bgi aku landing
atas katil ko! ahaha:) thanx sbb kasik bufday present! thanx taw!
ireallydomissyou!

siti nabilah!
LA!! da lme x miscall aku kan?. eyh! ingat x lgi taon lpas ko la org
paling kerek sekali mulut laser nk mampos! aku ingat kate2 ko! korang nie
asyik sembang je! da pandai sangat ke? ahaha:)) and aku mmg kengkdg
annoying ckit! tpi aku amek tue sbgai something! yeah thanx taw!
ko x de la terok sngat! sbb ko kawan yg menghargai kawan! lumunu!

nabilah!
eyh camne aku bole lpe pasal ko! ahaha:) kte mmg rapatkan! dari f1! except
taon lepas ko ade org baru! n kalo nk cakap ngn ko mesti menjurus terhdp
perkare yg sme! hmm,,thanx for lying me! ahaha:)) dont worry! da tak amek ati da!
thnx tok segalenye lah yer! aku ingat kte gado taon lepas! aku ingat waktu f1 kte slalu
maen sme2! ingat x abes prep ptg kte men mati2! kawen2! ahaha! stupid x matured
langsong! yee aku ngaku imy!

*spe lgi ek! to be continued again! spe yg rse dier ttinggal call me please! lumunu

Jun 9, 2010

mengenang kembali:) [1]

amira faqiha
awk ingt x time kte gado dulu..awak bagi kat sye air kotak tea
kat sye:) awak taw x sye mnanges bile bce ape yg awak tulis!
awak ingat x hari2 terakhir sye kat sne?awk x mkn kn..sume
ckp kat sye ini sume ko pnye pasal..ahaha:) takpe..da jadi pon
kan! ingt x time awk cite sume2 masalah kat sye n sye cite
sumenyer kat awak! sonok kan!

najwa huda
eyh!ko ingat x waktu f1 yg ko jatoh dr tngge tue!
aahhahaha!:) berdarah kepale ko!ko ingt x yg aku suroh ko
cite mcm2 then aku tido! eyh kte nyanyi lagu cudipt sesame!
ko belikan mcm ole2 tok aku! thanx so much! taw!ko la kwn
yg setia yg pernah aku ade:)

nurfarahin:)
awak rindu kat awak!mne awak pegi?eyh ingt x wak2 f1 kte
slalu gi prep sesame! gi mkn sesame! gi gosok gigi sesame!
salu share mknn awk! bkk pose ngn murtabak la apela:)
mak awk baek la:)taon lepas awk ske dtg dorm4 kan:)
xde keje ahaha:))kawan 3r kawan sampai matii:)

fathinshahira:)
bebeh! missyou giler2! 3 taon kan dom sme! aku syg ko gile2
weyh!aku jge jam yg ko kasik kat aku tue:)) taon lepas bnyk
bende gilew! ahaha:)) biarlah rahsia..ingt x kte men kolam'tue
sesame:)ngan aina!thanx taw tumpangkan katil for the whole year!
thanx sudi dngar masalah aku:)) thanx share mknn ngn aku:))

nurshazwaney
waney:)4 taon kte sme dorm..4 taon aku dngar masalah ko!
n ko dngar masalah aku thanx for birthday present:)
nutella ko biskot n tapepelagi:)) youre the rainbow! imysm:((

ainamardhiah:)
aku rindu kat ko! aku nk dngar ko ckp ulang2!rindu nk dangar
ko lari2 dalam dorm!rindu nk tengok ko sidai anak2 kat katil:)
nak tengokn ko kelang kabut hari-hari! weyy aku syg ko!even kte
x rapat sngt! aku ingt ucapan ko kat aku! weyy aku xnk ko pinda!
aku nges weyy! sumpa aku syg kat ko!

nurfaizzah
ko ingat x kte x gi prep sebab tertido! ingat toaster x?
ahaha:)) thanx support bedak taon lepas! aku ingat lg
taon lepas lpas abs prep ko yepon n ko nges n aku n ften shera
teman ko!weyy fekzaa aku nk jerit kat kaw yg aku syg kat kao!
n aku x kn jmpe pngganti ko!

fatinhasaniah:)
time f1 ko demam n bdk2 dorm 2 tolong ko! tolong tuamkan kple!
tolong bngunkan ko! ahhha:)) n yg pling aku ingt time ko cubit aku!
sumpa aku x kan pernah lupe:)aku ingat ko nges kat aku kalo ko ade
masalah:)aku x kan lupe sume tue faten! maybe aku bukan kwn yg baek
tapi aku mmg syg kat ko n aku nk ko tau tue!

syazasyazwina
weyy aku syg ko! wlaupon x bnyak knangn yg aku ingt! tapi boleh la:))
aku syg ko n thats enough right yg aku mmg syg kan ko!lumunu:))

akidathirah:)
akid:))thanx ajr kn kte mcm2! thanx bg pinjam kan cermin pagi2!
bagi opinion yg bernas kat kte:))akid rindu nk dngr akid gelak:))
buat bnyi yg pelek tue:))akidd rindu kat akidd:Omuahx100 tok akid



*will continue after break:))



new born baby:)




hey orang kampong:))

oh hye and assalamualaikum,,

OMG the house is disaster:)
smalam bru je smbot birthday ayah
n dis morning ade ahli baru kat umah,,
bukan sorang tapi 5 orang:)

yeye:) copok my cat daa beranak..
erghh..5 ekor taw! nk mati kaw!
oh no!cuteyh n curey da daat adek tiri!
ahaha:)

Jun 8, 2010

untitled 2


*aku nk wat quote sendiri n ko jgn bz!


life is like piano:))
if we can play it well
then it gonna be ok!
but if you cant do so
you gonna be disaster:'(
so take the chances!

marathon blogging:))
i want to update my blog 3 times 4
today! can i? wait and see:))


*it has been two post right:))
yeah:))








OMG! finally by using facebook i know my
midyear exam marks! oo gosh! result terrible!
sumpa suck!then chat wif en.faizal,,he said,,
'kalo awk bce buku xkn la awk bole gagal!

ohh gosh! padan muke ko fieqa kene setepek!
cikgu2 nie kat skola baek je! kat fb amek ko muluttt,,
erghhh..eyh ade x cikgu yg bce blog aku! ha8!
mampos aku!erghhh...

abglong suck!ekelleh ko bru buat keje ckit da
nk bising,,alaa golden child la katekan,,
erggghh..aku bngge kalo ko bce post nie...

ohh..satu lagi untok group yg **** tue...
aku xkan maafkan korang smpai bile-bile..
korang! tengokla result korang camne!
da la jahat! ngok pulak tue!nak kutok2
aku pulak! to the hell la!



Jun 6, 2010

adaywithamirafaqiha:))

6|6|10

amirafaqihah:)
spending my time with my oldie friend
amirafaqiha and my silly brother!

fqiha:))act i have wait you about 20 to 30 min
ahaha:))long time since our last met:))
imissyou bebeh:))changing stories,
lunch,taliking-talking,reading aisyah dan roti canai
[cite tue besh seh]

and bye-bye!

lumunu meh:))

May 17, 2010

gotongroyongperdana:))








see the picture and make your own concluson:))

♥ teachers day♥



smk alam damai teachers day!
sangat meriah you know!
the teachers and student very-very sporting!
so many perfomances!
sanagt kelakar!
theme:HIJAU[warne skola kot]

antare perfomance

-tariann endang[pendidikan khas]
-piano vs gitar and yuna song
-sajak bye f2 student
-indian dance
-bunkface song by f2 n f1
-ayat-ayat cinta n pulangkan by yussofea
-hip-hop dance[just dance]
-korean dance 1
-korean dance2
-sketsa by 4B[ouh gosh so funny]
-singing by 4A[my class]
-nasyid by cekgu feat student
-bila larut malam by TEACHERS [damn HOT]
-special perfomance by tn HAJI KHAIROM
-special perfomance by tn hj khairom wif pn Esaah!
-closing perfomance by cekgu izhar!

hari guru yang sanagt seronok!banyak sanagt gelak!
one of the dialog yg kelakar!
'dijemput pn azizah untuk menyampaikan AZIZAH!'

persembahan 4B:SUMPA KELAKAR!best kot,,
x sngke diorang memang sporting!ahaha bab perli cekgu!

persembahan 4A:disaster!da la gadoh!tapi alhamdulillah
sume ok!thanx guys,:))

persembahan penutop:aku mati2 ingat cekgu izhar
betol2 nak men gitar plus bce sajak!tapi hampeh,,
gitar gne minus-one sajak die mimng je!
da la sore pompuan!

last but not least:))to all teacher happy teschers day,
especially to:Pn Uziah,cik azlina,pn sakinah,pn rahimah,
all saujanianz taecher and SMK ALAM DAMAI :))

iloveyousomuch!
thankyouteacher:))





May 10, 2010

shut up fakers,

today is a disaster!
the bus left me, tudong messy,
feel like ewww i wnt to vomit!
D step on my shoes!
cekgu F mad at me, A making trouble
erggghh,,you're not qualified
to be the science stream...arghh..
I..cakap lebat,,tapi hampeh...



x) fieqa;


May 9, 2010

OMG

status:GELI
mood:yuckz


takde aktiviti travel fb org myspace org
little lost right now,,and OMG..
yuckz,,THEY [they're not
stranger to me] smoke,drink,,eww..
that is terrible,,bru 16 taon beb..
kat skola cam baek je,,aku BENCI!

May 5, 2010

nickname:DD



hyeyayai!:DD

it hve been a long time since i update my blog!isn't?
currently busy with so many unfinished homework!
[afiqahh:DD]now im bz wif the teachers day perfomance!


nk cite pasal nickname!...

kat alam damai nie memacam nickname aku bg
kat budak klas aku n 4B n ofkoz the whole schooll,,
it seems weird,,but haha:DD its funny,,
dont blame me,,its seby or ermin idea!


ceplos,charming,matekuyu,hamster,titik,penageh dadah,

jack,payung,paku,nyaring,cigedixx,,doremon,,ntah papetah
lagi,,kitorang pngel diorang camtue coz we dont know their name,,
or ade something yg die buat mmg klaka n unforgetable,,

haha:DDanyway,,ermin,,the charming!yeah i admit he got
some attraction
but,,not for me,,that ********* is better for me!
ha8!
seby beg merah tue unreplaceable la..

iloveyou:DD

May 1, 2010

snipsnapsnup


tangan 8!aktiviti mase lapang pelajar 4 aman!
[classmate giler]
from front;iqky,ali,ikmal,acap!




Barisan pengawas sekolah!



purnama+suria+samudera+belantara



bilik muzik sekolah.full carper,aircond,biola,piano n etc



dewan tertutop[dewan damai kot]



a few member of f4!


i'll put more picture after this!thank you!